maandag 9 januari 2012

Er was eens....

Nee, er wàren eens 3 ecrukleurige lappen waar ik iets mee wilde gaan doen. Eentje heb ik gemarmerd en gestempeld, de tweede gemonoprint en met de thermofax bewerkt en de derde een traditioneel quiltpatroon overgetrokken , uitgeknipt van organza en er weer opgestreken.

Eigenlijk wilde ik er een 3-luik van maken zo van, traditioneel, modern, Art (wanneer dat dan ook is). Toen vond ik de derde opeens zo tuttig dat ik het maar even opzij heb gelegd, dat komt nog wel een keertje. Ik wil wel even duidelijk zeggen dat ik NIET bedoel dat traditioneel tuttig is, maar in mijn geval vond ik het nergens op slaan. Al heb ik er veel werk aan gehad!
De gemarmerde lap heb ik doorgesneden en aan weerskanten van  de andere gezet, nu oogt het wat beter. Zo zie je maar, plannen veranderen altijd (bij mij).
Dit heb ik al eerder gedaan want ik kan me nog steeds niet goed bewegen. De pijn is wel wat minder, maar nog lang niet over. Als ik niets doe val ik te pas en te onpas in slaap. Zal wel van de morfine zijn. Bovendien  MOET ik van mezelf iets doen, want van stilzitten wordt ik helemaal crimineel. GRRR... Morgen moet ik weer voor contrôle naar het ziekenhuis voor iets anders en daarna probeer ik toch zoetjesaan hiermee verder te gaan.